magazin bijuterii zehava

Zehava, o bijuterie

Un diplomat devine bijutier – așa începe povestea magazinului Zehava. O afacere care și-a păstrat distincția până la capăt, la fel de spectaculos precum îi e momentul de debut.

Comoara, căci acesta e înțelesul numelui de brand în limba arabă, îi aparține lui Daniel Teshala. El este cel care a lăsat din mână servieta și a început să exploreze diamantul. O decizie tare prețioasă, căci doar printr-o metaforă ar putea fi redat un asemenea parcurs.

 

Comoara de lângă Ateneu

În apropierea Ateneului din București, printre clădirile istorice care își duc veacul, ne-am alăturat și noi „vânătorii de comori”. Acolo, casa de bijuterii s-a construit așa cum Daniel și-a închipuit-o: încăpătoare, luminoasă, rafinată. Dar ca în orice poveste, drumul spre deznodământul fericit trece prin obstacole – n-a fost ușor pentru un bijutier care vorbește în zecimi de milimetri să își adapteze la centimetri scala de măsură, însă cum binele învinge întotdeauna răul, echilibrul s-a restabilit.

La Zehava, lucrurile au fost mereu gândite cu grijă. Nu avea cum să fie altfel, când deviza de business a fondatorului e „să fie clientul mulțumit”. De la pasiune până la metale și pietre prețioase, acolo totul este autentic. Dar mai multe despre asta v-ați da seama din atmosfera degajată a spațiului. Atenția și dăruirea sincere nu se povestesc, se simt.

Ne-au ajutat și alții să punem în operă conceptul creionat pentru Zehava. Asociația Clubului Român de Mobilă (ACMR) este printre cei cărora merită să le mulțumim. Alături de ei și de alții am dus la îndeplinire un proiect care ne face mândri. Nu are cum să nu merite efortul, când rezultatul e o bijuterie de magazin.