Craiova are Mango

Brandul de haine și accesorii pentru femei, Mango, își continuă expansiunea. Un nou magazin, din lanțul celor peste 2000 la nivel mondial, ajunge la Craiova, în Electroputere Park Mall. Ca parte din proiect, pentru implementare, studioul nostru a avut în vedere câteva aspecte importante și de interes pentru întreaga comunitate ce tranzitează zona.

În primul rând, designul fresh, modern și actual, realizat de echipa Mango din Spania. Un design care scoate în evidență produsele unui magazin spațios și luminos. Un magazin la care studioul Matius se bucură că a putut contribui cu partea de indigenizare, proiectare de instalații și, desigur, asistență pe tot parcursul lucrărilor. Accentul pe care Mango îl pune pe calitatea materialelor, textură și formă denotă grija și respectul pentru clienți. Asta pentru ca totul să fie la nivelul așteptărilor publicului. Un public care face parte din generația tânără, generație care nu este foarte ușor de impresionat. 

Un alt aspect a fost preocuparea Mango pentru sustenabilitate care se reflectă în prezent în atenția pe care o acordă reciclării. Astfel, clienții Mango pot aduce diferite produse vestimentare pe care nu le mai folosesc, la punctul de colectare amenajat în interiorul magazinului. O idee nouă în zona de retail, practică și mult mai confortabilă de altfel. 

Grija față de confortul angajaților a fost și este o altă preocupare constantă pentru angajatorul Mango. Pentru a o onora, s-au amenajat zone destinate acestora. Pe lângă zona de vestiare și locul de luat masa s-au adăugat și toalete, iar depozitele sunt realizate ergonomic.

Un alt aspect de care s-a ținut cont a fost legat de reglementările ce țin de siguranța la incendiu și la situații de urgență. Un aspect care a fost tratat și îndeplinit cu strictețe. În acest fel riscurile pentru întreaga comunitate Mango, respectiv pentru vecinii din centrul comercial au fost diminuate considerabil. 

Brandul Mango

Electroputere Park este un mall destul de vechi, deschis din 2011. Astfel că Mango aduce foarte multă prestanță centrului comercial. Iar în pofida faptului că anul acesta se va mai deschide un mall în Craiova, Mango va face diferența, la fel ca alte brand-uri care nu se vor regăsi în Promenada Craiova.  

Mango este un brand de haine și accesorii feminine ce își are originea în Barcelona, Spania, încă din 1984. Își face simțită prezența pe plan internațional în 103 țări cu o rețea ce cuprinde 2000 de magazine. Paleta variată de stiluri și categorii de haine pe care Mango le oferă, dă posibilitatea oricărei femei de a-și alege ținuta pentru orice moment al zilei: ținute de zi, sport, office sau de seară.