Sense – rafinamentul de la Roman

Adevăratele prietenii cresc prin autenticitate. Dar, în spatele unei astfel de concluzii, e bine să stea un argument bun. Pe al nostru l-am găsit acum mai bine de 10 ani. Se numește Sense – un magazin care știe să fie el însuși.

Născute într-un orășel din inima Moldovei, piesele de îmbrăcăminte s-au învățat elegant să călătorească. Până în orașe învecinate, până la București, până acolo încât, într-o zi, s-au luat la întrecere cu branduri internaționale venite de peste mări și țări în România noastră. Așa se face că Sense a perseverat și și-a dovedit că poate. Iar noi am realizat că astfel de branduri ne sunt pe plac.

 

Casa cu ferestre mari

Nu cu multă vreme în urmă, Sense s-a mutat într-o căsuță. La București, pe lângă Parcul Icoanei, a redat viața unei construcții rafinate și discrete, așa cum îi e și firea – cu parchet din lemn masiv, cu geamuri ample, cu un rafinament natural, firesc. Ne-am alăturat și noi, s-a alăturat și Mitru Norocel cu simțul său artistic, iar hainele și spațiul invită acum vizitatorii la o experiență după măsura unui brand profesionist.

Printre umerașele din magazin își găsesc răspunsuri cele mai înalte standarde. Sense a urcat sus pe scara îmbrăcămintei office-casual, susținut de mulți ani de experiență care au crescut magazinul de azi. Iar cum omul sfințește locul, la fel o face și brandul. Romanul e pentru București precum e Micul Paris pentru Europa – valoros, cu un aer provincial, dar întemeiat pe o structură istorică temeinică.