Surprizele Noriel 2010-2011

Noriel, cel mai dinamic retailer de jucarii din piata romaneasca, pregateste clientilor sai surprize si jucarii NOI. Ca si arhitect al NORIEL, anunt cu bucurie ca dezvoltam un concept revolutionar, concept ce va fi implementat in special pe arterele comerciale stradale din mai multe orasele romanesti.

Ca tata al lui FILIP, pot spune ca deja o mare parte din bugetul familiei este indreptat catre jucarii. Spre norocul meu, preturile in magazinele NORIEL sunt in continuare accesibile. Cu ironie insa, remarc lipsa totala de apetit a pruncului meu pentru jucarii in general. Prefera de cele mai multe ori o telecomanda (doua telecomenzi), un telefon mobil, un PET de 0,5 l sau tot felul de ambalaje, cabluri, aparate electrocasnice si alte jivine.

Pentru acest sezon de cadouri si Mosi (ciudat, dar in general numele generozitatii in calendar sunt de genul masculin… E tema altei pagini de jurnal), NORIEL a deschis in doar 2 luni 4 noi locatii, in cele mai cautate puncte comerciale, cat mai aproape de prichindei, gandacei si parinti.

Trebuie sa mergeti neaparat la NORIEL in Iulius Mall Timisoara, in Felicia Iasi, Carrefour Orhideea, Cora Lujerului si in curand Cora Pantelimon. Apoi sper sa ne revedem pe blog si sa-mi scrieti daca ati gasit ceva ce v-a surprins si daca nu ati gasit ceva ce v-ati fi dorit.

E mai mult decat cunoscut faptul ca jucariile nu sunt doar pentru copii. Ele sunt in egala masura si pentru tati, bunici, unchi si bone. De multe ori am descoperit tati care tineau mai mult decat copii lor la colectia de masinute sau chiar petreceau mai mult timp completand puzzel-uri si montand macarale complicate si apoi demontandu-le la loc.

Mi-a mai placut deasemenea o farama din campania ING BANK din vara aceasta. Ia sa vad daca o gasesc pe net sa o vedeti si voi. Da, iata aici o filosofie de viata : pentru unii, fericirea inseamna sa se impiedice de jucarii prin casa. Dragut, nu?

A! Pentru mine e suficient sa-mi aduca MOSUL un click de la tine. Pe like (facebook) si pe vote. Sau ai putea chiar sa te abonezi!…

LA MULTI ANI!