Regie cu frenezie

Pentru ca-mi place sa desenez magazine, pentru ca vreau sa le concep din ce in ce mai bine si pentru ca imi place sa cunosc oameni si zari noi, am acceptat sa lucrez cu Tanarul Tudor Botezatu la proiectul lui, in megaproiectul MEDIALAB.

Un proiect de magazin este intr-u catva o scenografie in care vanzatorii si cumparatorii (actorii) joaca. Sa mai spun ca montarea luminilor si coloana sonora sunt importante? Dar scenariul? Dar recuzita? Machiajul? Costumele?… Toate elementele dintr-un magazin se regasesc si in turnarea unui film. Arhitectul este regizorul si viceversa.

Sunt -e drept- doua lumi diferite, care lucreaza cu instrumente asemenatoare. Oamenii pe care i-am gasit acolo sunt oameni care ma inspira si al caror orizont ma fascineaza. Toti lucreaza IN ECHIPA, produsul final fiind o IMAGINE. Cand aceasta imagine ajunge sa-ti tina de cald, de foame, sa te faca sa fii mai intelept sau mai intelegator, cand iti transmit o stare din care te hranesti o saptamana intreaga, inseamna ca toate acele ore de stress si oboseala au meritat.

Voi face un articol nou dupa ce FRENEZIE va fi lansat impreuna cu celelalte 17 filme din proiect.