Pot echipamentele potrivite să sfideze imposibilul?

Dintre prietenii pe care i-am regăsit la târgul de mobilă BIFE-SIM, prezența unora ne-a surprins plăcut și ne-a convins de faptul că motivația este un liant important pentru dezvoltarea constantă a oricărei afaceri. Vorbim despre Florin Pantelimon și echipa sa de la Rubin, colegii noștri din Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria de Publicitate (APIIP). În cadrul standului, aceștia au prezentat o serie de echipamente de prelucrare cu tehnologie laser pentru materiale diverse, cum este lemnul, metalul sau hârtia.

Domeniul arhitecturii și al amenajărilor interioare a fost, dintotdeauna, un tărâm unde imaginația și creativitatea făceau cunoștință cu tangibilul. Din acest motiv, uneori, există idei care nu reușesc să depășească limitele colii de hârtie, căci implementarea s-ar dovedi prea complexă și nu cunoaștem echipamentele care ar fi necesare. Am întâlnit și noi, în cadrul proiectelor realizate de studioul MATIUS, astfel de situații, ceea ce ne ajută să realizăm necesitatea unei companii precum Rubin, care să ofere soluții pentru nevoile complexe ale arhitecților, designerilor și decoratorilor. Echipamentele pe care aceștia le comercializează funcționează în baza unui sistem CNC – asistat de calculator, ceea ce le face foarte precise și extrem de versatile.

Ce ne-a bucurat cel mai mult este faptul că Rubin pare să fi înțeles cât de important este să fii prezent. Târgurile, expozițiile și alte evenimente ce au legătură cu domeniul în care activezi reprezintă o oportunitate de a te apropia de clienții tăi și de a le cunoaște nevoile, preferințele, nelămuririle. Acestea te ajută să te evidențiezi și să demonstrezi care sunt atuurile companiei tale. Tocmai de aceea, îi felicităm pe cei de la Rubin și le transmitem încurajări sincere pentru viitor.