Curajul de a porni pe un nou drum

Tot despre BIFE-SIM și prietenii din APIIP pe care i-am întâlnit acolo vom vorbi și astăzi, când îi vom prezenta pe cei de la PIN PLUS PIN, prezenți în cadrul târgului cu o nouă direcție de acțiune, personificată într-o nouă identitate: Decopin.

În spatele acestei afaceri cu tradiție stă Cetățeanul PIN, un domn de o voioșie extraordinară și o anumită jovialitate pe care și-a păstrat-o în timp. Cei 25 de ani de experiență pe piață au adus o a doua generație la fundația acestui business dezvoltat, mai ales, prin puterea seriozității și a pasiunii pe care au nutrit-o cei de la PIN PLUS PIN. Dacă ne întrebați, credem că fiecare dintre noi are câte ceva de învățat din atitudinea Cetățeanului PIN și a oamenilor ce îl înconjoară: o anume dorință de a continua, de a crește, de a descoperi mereu ceva nou.

Intuim că tocmai această viziune a dus la apariția unei noi ramuri a afacerii, ce mizează pe flexibilitate și oferă soluții cu totul și cu totul inovatoare. Decopin se specializează în domeniul amenajărilor interioare pe care le poți realiza cu propriile mâini: aceștia distribuie folii TECOSMART, care pot fi utilizate pe suprafețele plane din casă pentru a schimba atât aspectul, cât și textura acestora.

Bineînțeles, soluțiile pe care ei le oferă se dovedesc utile și pentru creatori, întrucât putem alege dintr-o varietate impresionantă de elemente, de texturi și modele ce pot fi obținute de la furnizori. Decopin devine un ajutor pentru cei ca noi în situația proiectelor speciale, în cazul cărora brief-ul devine, în sine, o provocare. De altfel, studioul MATIUS a anticipat această posibilitate acum ceva timp, în cadrul proiectului F64, atunci când am colantat mobilierul din cadrul noului magazinului. La momentul respectiv, am fost nevoiți să ne ocupăm noi de printarea materialului, așa că inițiativa Decopin ne bucură și reprezintă un real avantaj pentru situațiile în care ne dorim un spațiu cu o înfățișare diferită.

Credem în posibilitatea de dezvoltare a acestei ramuri, așa că le urăm Cetățeanului PIN, Laviniei și tuturor colegilor lor mult succes și puterea să cuprindă tot ce este necesar pentru ca afacerea să înflorească frumos, așa cum s-a întâmplat, de altfel, cu toate inițiativele lor.