Paradis Jewelley, bijuterii pentru răsfăț la superlativ

Adevărații cunoscători știu că o piesă de calitate transcede tendințe și generații. Iar atunci când apreciezi frumosul și îți alegi cu grijă investițiile, Paradis Jewellery te introduce într-un univers plin de inspirație, rafinament și bun gust.

Așa se face că cel mai mare importator și retailer de bijuterii din Republica Moldova transcede din nou granițele terestre și aduce mai aproape, la Iași, o colecție impresionantă de piese exclusiviste. Iar noi nu putem decât să ne bucurăm că putem să punem în lumină un brand atât de apreciat într-un spațiu modern și finisat la superlativ.

Paradis Jewellery vine din „Micul Paris” în capitala Moldovei

Am putea spune că Paradis Jewellery are o afinitate pentru capitale. După o activitate îndelungată și fructuoasă de 25 de ani, 6 magazine inaugurate în Chișinău și unul în București, iată că acesta a ales să lanseze cel de-al doilea magazin din România în capitala Moldovei, în Palas Mall din Iași. Alături de Tatiana Stratulat, partenera noastră de proiect de la biroul de arhitectură Marron Design și o arhitectă deosebit de talentată din Republica Moldovă, am reușit împreună să creăm un spațiu „prețios” și să nu facem niciun compromis între estetic și funcțional.

Prin colegul nostru arhitect Răzvan Ivănică de la Studio MATIUS, am implementat conceptul gândit de Tatiana și am indigenizat proiectul de arhitectură și instalații, oferind asistența tehnică necesară. Sub coordonarea directoarei de leasing Mihaela Manole, a arhitectei Raluca Petrilă și a domnului inginer Dragoș Onisii, putem afirma cu certitudine că rezultatul final e pe măsura așteptărilor și aliniat cu standardele unui centru comercial precum Palas Mall. Alături de această echipă ni s-au alăturat și prietenii noștri de la Terano Construct, care au îndeplinit exigențele de calitate demne de un asemenea profil de retailer.

Ne bucurăm să putem contribui la succesul unui brand iubit în piață și că putem să creăm un cadru feeric, etern, pe care Paradis Jewellery îl inspiră prin bijuteriile lor prețioase. Fiecare client care va trece pragul acestui magazin, va fi întâmpinat de o paletă foarte bogată de oferte, atât pentru doamne, cât și pentru domni. Vor găsi nu doar bijuteria potrivită, ci chiar și perechea potrivită.

 

CITEȘTE MAI MULTE DESPRE PROIECT AICI