Pada Murre, fata in fata cu Adi Muresan

Daca ai iesit la cumparaturi cautand un cadou pentru sotul tau si te trezesti intrebata franc si intempestiv: ‘pentru seara sau zi?’ si… nu stii inca daca domnul din fata ta vorbeste cu tine sau cu cineva din spatele tau, daca privirea ta inca asteapta un raspuns de la acel personaj interesant, cu varsta incerta, osciland intre 20 (dupa imbracaminte) si 35 (dupa cearcane) aparut ca din senin in fata ta, nu te teme: esti fata in fata cu cel care a creat brandul Pada Murre.

Si…da: atat hainele pe care le poarta cu muuulta personalitate (ca si cercanele de altfel) sunt exclusiv emblema muncii si zbaterii sale. Pada Murre este poate cel mai cautat brand romanesc pentru comertul cu haine si accesorii barbatesti din Romania. Pe blogul meu intra zilnic zeci de persoane cautand ori Pada Murre, ori camasi-cravate, ori costume barbati. Iar pentru a ajunge la performanta asta, Adi Muresan a luptat zilnic (si noptic -iata ca pentru el am creat si eu un cuvant nou in limba romana). Cu angajatii, cu legile comertului sau cele ale statului si in special cu propriile limite, pe care uneori si le simte atat de evidente incat aproape ca si le-ar putea atinge si modela. Dar… prefera sa si le cultive, ca parte a personalitaii sale, vesnic nemultumite si vesnic in cautare.

Am fost foarte surprins de acest link; surprins placut si mandru in acelasi timp ca am putut sa lucrez cu Adi si mana lui forte (Horia) la cateva proiecte Pada Murre. Surpriza mea este la fiecare schimbare de sezon, cand vad unele produse incredibil de bine realizate. Daca ar scrie pe unele etichete Ermenegildo Zegna sau Pal Zileri in loc de Pada Murre nu m-ar mira absolut deloc.

Nu vreau sa-l elogiez gratuit pe Adi (dar nici sa-l ofensez) si am sa incerc sa intreb ceea ce am constatat uneori in fondul de marfa: pot coexista sub acelasi acoperis produse croite din cea mai buna stofa Vitale Barberis Canonico, alaturi de camasi sau pantaloni ‘de discounter’ (ca sa ma ‘esprim’ elegant). Asta probabil ca nu e treaba mea. Cred ca cel mai bine este sa mergeti voi cei care cititi acum acest blog sa analizati si sa cumparati.

Nota de subsol

Mi-a fost greu sa desprind omul din spatele brandului Pada Murre de imaginea magazinelor sale si de calitatea produselor carora le-a dat numele. Am oscilat intre a vorbi astazi aici, despre omul Adi Muresan, despre proiectul nostru din Cocor Store, sau despre calitatea produselor Pada Murre. Ultima parte este un domeniu pe care nu-l stapanesc de aceea sfatul lui Adi conteaza enorm pentru mine si pot vorbi astfel din perspectiva mea, de cumparator fericit. Ce mi-as putea mai mult dori (vestimentar) ca barbat, decat sa ma imbrac in ton cu tendintele si personalitatea mea, la un pret mai mult decat rezonabil?