Nexus, panouri și dale LED

Vizita făcută zilele trecute la târgurile găzduite de Romexpo și dedicate domeniilor de construcții și amenajări interioare au reprezentat pentru noi un nou prilej de a trece în revistă noutățile în domeniu.

Așa am ajuns și la standul celor de la Nexus, un producător care știe să pună în valoare LED-ul. Fascinați de produsele expuse am inițiat și un parteneriat pentru un proiect ambițios, care se va desfășura tot în cadrul Romexpo – PRINT & SIGN. Este vorba despre un târg programat pentru luna septembrie și organizat de EUROEXPO prin doamna Camelia BUDA.

Așteptăm cu nerăbdare o soluție specială de sistem de publicitate, o soluție inovativă la care NEXUS lucrează și pe care o va scoate pe piață până în toamnă. Noi, în calitate de membri APIIP (Asociația Producătorilor și Importatorilor din Industria Publicitară) suntem interesați se astfel de sisteme de comunicare, astfel de tehnologii avansate. Suntem siguri că fața industriei se va schimba de la o lună la alta datorită tehnologiei LED care ne permite să controlăm atât intensitatea luminoasă cât și culorile, dar mai ales acuratețea redării imaginii.

Credem că există șanse reale ca în scurt timp să avem fațade multimedia și chiar pietonal, străzi și alei multimedia datorită acestor dale luminoase. Iar astfel de proiecte merită să fie promovate și aduse în atenția publicului. Un prim pas, o primă acțiune în acest sens o va face anul acesta APIIP, prin organizarea pentru prima dată în România a unui concurs cu participare internațională care să premieze proiectele cu impact major asupra pieței industriei publicitare.