MONDO FASHION IN VITAN MALL BUCURESTI

De la primul retail concept store realizat in anul 2000, MATIUS a semnat proiecte de retail in fiecare centru comercial important din Romania, cu exceptia Bucuresti MALL VITAN.

Din 23 iulie 2010 insa, MATIUS este prezent si in primul MALL din Romania, prin MONDO Fashion, un brand tinar, inregistrat in Romania.

Proiectul, dezvoltat impreuna cu proprietara brandului (D.B.) a fost o reala provocare pentru intreaga echipa de realizatori (constructori, furnizori de materiale si echipamente, arhitect, beneficiar) , fiind desenat si conceput literalmente din mers.

In spatele imaginii acestui nou magazin MONDO, se regasesc pe langa valente clasice ale imaginii MONDO (inox-ul, nisele imbracate in oglinda, placari cu sticla neagra, tapet in nuante de gri-argintiu) cateva elemente de design si finisaj cu totul noi, inspirate din linia dinamica a designului de masini BMW, Porsche.

Cabinele de proba sunt deasemenea elemente importante in identitatea brandului MONDO, de aceea va recomand sa mergeti sa probati si sa cumparati.