La bal, cu BALIZZA

Balizza, cel mai nou magazin din Baneasa Shopping City, deschis in urma cu aproape o saptamana aduce in sfarsit un raspuns partenerelor noastre la intrebarea eu de unde sa-mi cumpar o rochie de seara pentru petrecere’?

Balizza este un brand cu o bine-definita imagine in lumea modei italiene, iar o buna parte dintre bucuresteni il cunosc inca de cand produsele Balizza se gaseau in Plaza Mall. In noua locatie, din mult mai luxosul mall din Baneasa, pe langa experienta lui Matius, a fost mai mult decat bine-venit ajutorul celor doua frumoase si talentate designere Tania Cararus si Masha Verhoogt, care s-au straduit sa insereze in acest magazin elementele de decor definitorii pentru ca doamnele sa se simta cu adevarat unice si pretioase.

Poate ca pentru acest magazin s-au facut un pic prea mari eforturi. Atat materiale cat mai ales umane. La inceput au fost cateva ezitari, cateva tatonari ale unor zone de imagine noi. S-a oscilat intre o linie moderna, cu un aer cat mai minimalist, sub un nume foarte simplu si sofisticat in acelasi timp si… o reproducere a unei atmosfere princiare, mult mai usor recogniscibila de catre public.

Cred ca in fiecare dintre domnisoare sau doamne, poti descoperi mai devreme sau mai tarziu dorinta de a fi printesa sau regina a balului. Toate prietenele sau sotiile noastre s-au visat inconjurate de stralucire, de accesorii opulente, de ornamente si culori fara sa stie de catre cine le-au fost sadite aceste vise. Poate de catre parinti si bunici atunci cand li se citeau povesti, poate de filme, poate de lecturile din adolescenta.

Ma bucur sa descopar odata cu inaugurarea magazinului Balizza, din parterul Baneasa Mall, cat de mult succes au inca tinutele de seara, cat de apreciate sunt inca accesoriile glamour si blanurile. Sper ca inceputul sa fie un semn de bun augur iar vremurile de ‘alta data’ sa nu se piarda niciodata.