Ivory Clinica Dentfix din Manhattanul bucurestean

Afla care este Manhattanul local si care sunt cele mai noi servicii din sfera clinicilor dentare contemporane: un proiect conceput de MATIUS studio de arhitectura de retail, arh. Irina Avram (Coarfa), 3 specialisti in instalatii electro-mecanice (clima/ventilare, curenti tari, apa-aer, in signaletica (George Nisioiu (INNERPRIDE) etc. si a fost realizat in doar 8 saptamani.

Nu sunt cuantificate toate cheltuielile investitiei, dar va putem dezvalui, ca un scaun si dotarea cu instrumentele intr-unul din cele 3 cabinete a depasit 30.-32.000 de euro.

Zona sa de living, este asa cum o exprima si numele , o zona vesela, activa, luminoasa, vie, unde interactiunile sunt foarte directe si mai ales incurajate. Clientii isi pot pregati singuri cafeaua sau o alta bautura de socializare si relaxare.

Este prima clinica stomatologica din Romania in care pacientii care sufera de ‘frica de ace, de sange, de medic’ sunt consiliati psihologic.

Colegiul medicilor, Sanepidul si in general breasla medicilor si a asistentelor din Romania, au apreciat-o ca fiind una dintre cele mai bine dotate si realizate clinici stomatologice de la noi din tara. Clientii vin acolo pentru relaxare, socializare si abia apoi pentru interventia chirurgicala propriu zisa.

Practic holul tipic, plictisitor si definind mai degraba PURGATORIUL, spatiul ce premerge accesul in IAD sau in RAI este inlocuit cu expresia cea mai bogata si ocrotitoare cromatic, un foarte linistitor lila ce trimit fie la culoarea toporasilor, fie la violetul asezat in coada unui curcubeu.

Fiecare dintre cele trei cabinete poarta un nume propriu culorii dominanta in spatiu: bordeaux, monaco si cognac, iar in fiecare cabinet exista o oglinda in care te vezi cat esti de frumoasa, din cap si pana la talpi.