DTS aderă la PRIORETAIL

Design Thinking este, metaforic privit, aroma de cafea ce ne face într-o zi obișnuită să ne reinventăm întreg universul. Design Thinking Society – comunitatea românească de design thinkers inițiată de Catalina, Magda, Alina, Dragoș si Tudor – este astăzi un coautor, un facilitator si un inițiator de proiecte în diferite medii: social, climate change și evident business (telecom, retail FMCG, fashion, banking, energy).

Am stăruit să fie acesta anunțul de lansare a versiunii beta pentru platforma PRIORETAIL, chiar dacă design thinking nu se află la începutul alfabetului și nici nu pare să fie un serviciu utilizat în mod obișnuit în ecosistemul industriei de retail. Am vrut însă să subliniem importanța și prioritatea acestui serviciu, așa că anunțul aderării DTS la PRIORETAIL ni s-a părut cea mai bună formă de debut.

În cei 4 ani de când ne știm, DTS a imprimat studioului nostru un spirit autentic de maker. Pentru MATIUS, termenul acesta are mai multe nuanțe ce s-au dovedit determinante în abordarea proiectelor și care s-au altoit, în mod organic, pe tulpina noastră creativă. Faptul că de 3 ani există Chillya, faptul că astăzi testăm platforma PRIORETAIL cât și prezența pe masa de lucru MATIUS Studio a câtorva proiecte frumoase și de anvergură sunt tributare formulelor de abordare design thinking.

Credem că serviciile DTS sunt prioritare oricărei companii din industrie, iar listarea lor pe platforma PRIORETAIL le dă forță și substanță. PRIORETAIL este gândit a fi un ecosistem ce se dezvoltă în jurul multitudinii nevoilor retailerilor, de la A (arhitect, avocat, asigurări) până la Z (zugrav, zidar).

Instrumentul cel mai complex al platformei este cartușul de căutare. Retailerii vor identifica și alege dintre cei trei(*) furnizori ce vor fi afișați, după ce va tasta în cartușul de search, un cuvânt sau un grup de cuvinte cheie.

Platforma a fost inițiată de MATIUS Studio pentru a marca cei 20 de ani de performanță în arhitectura de retail.

(*) pe unele categorii de servicii vor fi acceptați mai mult de 3 entități (mobilier, sisteme tehnice, constructori).