Cocor Store – o pasare calatoare in timp

Dupa un zbor agonizant postrevolutie, dupa cca 3 ani de tratamente SPA si lifting facial, COCOR se reintoarce catre lume. Am simtit intens si emotia unor angajati Cocor ce au prins chiar prima lansare a Cocorului, cea a lui Ceau.

Alte vremuri, dar fix aceiasi oameni. Piesa este si ea la fel, decorurile difera insa un pic: o parcare absolut vitala, destul de mare pentru posibilitatile zonei, explozie de sunet si culoare MEDIA CHANNEL, ploaie de leduri si plasme in corpul dar si pe penajul proaspat al Cocorului.

Sufletul acestei pasari cu un destin mai degraba de pasare Phoenix, este in totalitate al designerilor romani: Agnes Toma, Lena Criveanu, Kristina Dragomir, Noriana Stoica si multe alte nume proaspete si norocoase.

Iar in topul celor de mai sus, ca un lider in V-ul stolului de pasari este Doina LEVINTZA, cu care am avut bucuria si privilegiul sa creionesc unele detalii ale boutique-ului pe care il imparte cu Dan COMA. Voi reveni cat se poate de curand cu un articol exclusiv despre acest foarte frumos cuplu.

Va fi oare coabitarea intre creatorii de fashion si formula actuala a retailerilor din Cocor un succes? Ramane sa lasam piata, timpul si pe tine sa decida. Sper sa le mearga bine tuturor si Cocor sa se intoarca cu succes acolo unde ii este locul, sus pe cer.