Ardent…si de la capat

Cu rani vechi, adanci si usturatoare, cu o un viitor necunoscut si aparent nesigur, ARDENT un producator local de imbracaminte de dama, a suflat adanc in jar nadajduind sa mentina un foc viu al afacerii.

Anca B., omul cu adevarat puternic ce vegheaza acest foc, a avut curajul si bucuria sa se deschida inspre mine atunci cand am schitat impreuna liniile de concept ale magazinului ARDENT din COCOR. Atat de multe sperante s-au indreptat inspre acest proiect dinspre amandoi, incat am luat aceasta sarcina personal si definitiv.

ARDENT este un proiect complex si impovarator din care insa am obtinut impreuna cu clientul tot ce se putea ca functiune si etica. Este ceea ce in discutiile incipiente Anca si-a dorit iar eu am procesat, este ceea ce constructorul, Toni P. si Atvangarde – furnizorul de mobilier comercial- a reusit sa produca… dupa saptamani intregi de lucru in santier sau in atelier.

Sunt incantat de rezultat, cu atat mai mult cu cat si clientii clientului meu il gasesc drept un magazin cu o imagine unica si cu o caldura aparte. Sper ca acest lucru sa vina si dinspre orizontala clara si plina de poezie in care Barbara, imaginea marcii ARDENT a avut inspiratia sclipitoare sa introduca corole de trandafiri.

Sper deasemenea si ca printul special creat pentru panoul ce uneste cabina de proba cu corpul magazinului pe care ni l-a furnizat Alex tot pe ultima suta de metri sa completeze acea tusa de culoare pe care o cerea austeritatea alba a conceptului initial.

ALB. Atat de alb… precum este zapada proaspat cazuta peste gri-ul mohorat al trecerii anilor intr-un oras care iti ia tot ce ai. Mi-a placut sa-l simt alb ca pe un nou inceput, ca pe o liniste necesara meditatiei. L-am vrut linistit si cald ca un foc primitor intr-o casa intima si primitoare. Eu spun ca a iesit… si sunt foarte fericit ca am lucrat la acest proiect.

O sa revin cu certitudine tot aici si cu o alta poveste legata de creionarile despre acest magazin, care are radacini foarte interesante.