Animax, cu dragoste pentru iubitorii de animale

Confundat adesea cu canalul de desene animate, ANIMAX, comerciantul local specializat in vanzarea de animale si produse dedicate ingrijirii acestora, face de la magazin la magazin imbunatatiri in formula de adresare catre clienti. Cand intr-un spatiu relativ mic dar cu siguranta ingust se doreste expunerea unei game foarte generoase de produse, trebuie sa  apelezi ca retailer, la specialisti in modelarea imaginii. Concursul organizat de Matius a reusit sa adune cateva solutii, dintre care doar una singura a fost aleasa, cea a echipei arh. Alexandru Damboianu, arh. Delia Popa.

Multumim tuturor celor care au consumat energie creatoare si timp pentru acest concurs de idei, chiar si celor care au depus proiectul mult mai tarziu (designerul Alexandru Popescu). Ne-a placut, asa cum spuneam si in urma cu o saptamana, umorul si utopia unor solutii. Ne-ar fi placut sa avem spatii de latimea celor din solutia lui Stefan Vlad Cristian si sa ne permitem sa renuntam la rafturile centrale ca in solutia lui Mihai Soltuz si a Iuliei Chiras.

Pentru a alunga eventuale frustrari ale restului participantilor va rog sa intelegeti rationamentul pragmatic al decidentului, dintre care amintim: expunerea unei game foarte mari de produse, de cele mai multe ori putin asemanatoare ca forma, culoare cu vecinele, necesitatea de a asigura animalelor vii aport de aer proaspat, toaletare, evacuare de miros, protectie la ciupiturile, bobarnacele sau mangaierile prea insistente ale clientilor. Nu in ultimul rand valoare de investitie, pretul chiriei si necesitatea intretinerii vitrinei si a mobilierului, sunt criterii care taie aripile multor idei.

Rog prin urmare castigatorii (arh Delia Popa, arh Alex Damboianu ), sa ma contacteze (arhitect@matius.ro, 0745512388) pentru formalitatile privind ridicarea premiului.