Zilele Biz, 12-16 noiembrie 2012

Cand imi imaginez 5 zile pline, la Hotel Howard Johnson, cu zeci de vorbitori, cu 1500 de invitati din toate castele si profesiile ce formeaza astazi cheagul, motorul economic performant romanesc, ma invaluie un vartej, o emotie puternica.


Evenimentul, unic in Romania si asteptat de foarte multi investitori si oameni de afaceri, este structurat astfel:

Antreprenoriat (Ziua Curajului, 12 noiembrie), Inovație (Ziua Viziunii, 13 noiembrie), Management (Ziua Performanței, 14 noiembrie), CSR (Ziua Responsabilității, 15 noiembrie) și Media&Marketing (Ziua Creativității, 16 noiembrie)

Cred ca e greu sa ma decid la care dintre vorbitori imi voi rezerva loc in sala, dar imi doresc foarte tare sa-i ascult pe Marian Alecsiu, cel cu care MATIUS a realizat F64 din b-dul Unirii Bucuresti, pe Mircea Cartarescu, poetul si scriitorul care ma inspira atat de mult ca arhitect, pe Alina Andries partenera mea la MATIUS, pe mereu up datat-ul George Mihaita, pe din ce in ce mai cunoscutii George Butunoiu si Aneta Bogdan.

Pagina aceasta de jurnal sper sa devina de referinta in viata mea de blogger, fiind o confirmare a acreditarii mele ca official blogg-er pentru acest eveniment. Ne vedem acolo?

Iata si pachetele de pret create de organizator:

Pachetul de cinci zile oferă un discount de peste 40% față de înscrierile individuale. De asemenea, se acordă discounturi de grup – pentru doua persoane din aceeași companie, a treia participă gratuit.

Te-ai inscris?