Promenada si comertul in 2013

Cele mai noi tendinte din lumea fashion, cei mai indrazneti 100 de retaileri din Romania, cea mai complexa si mai eficienta echipa de tenant coordinating, cele mai noi concepte de retail europene, cea mai verde constructie: Promenada Mall Floreasca.

Din toamna (a doua jumatate a lunii octombrie) , Manhattanul Nord-Bucurestean, o ‘zona’ definita de platforma PIPERA, Barbu vacarescu si o mare parte a cartirelor Floreasca si Baneasa, va primi ca oaspete, un nou living, o noua BIJUTERIE URBANA.

Poate tie nu-ti plac mall-urile, poate nici office-urile, dar ACUM pentru societatea romaneasca acesta este cerinta pietei: Floreasca Tower, Nusco Tower, UpGround, Caro Hotel, RBS Bank, Oracle, HP, etc. etc.

Parteneri in proiect sunt pe langa firestile firme austriece (Raiffeisen, Raiffeisen Evolution, Strabag) si chiriasii: Peek and Cloppenburg, Douglas, Killtec, Noriel, Enzo Bertini, Petit’s, Deluxe Cards, Autograf, Fish Company, Gourmanderie, JPB Tabac Shop etc. etc.

Curentele de opinie in privinta succesului acestui proiect sunt evident divergente, insa trebuie sa remarcam profesionalismul celor care gestioneaza pana in acest moment proiectul: Sorin Scurtu, Horatiu Marcu, Adrian Albulescu, Puscasu Alina, Andreea Parnia, Roberta Preotu si lista continua. Am remarcat totodata si un optimism mascat in randul chiriasilor, acestia sperand ca principalul target al Promenada, corporatistul, va certifica asteptarile de trafic si venituri.

Mi-e greu sa creionez Portretul Corporatistului Nord-Bucurestean, dar daca ne uitam in parcarile birourilor din jurul viitorului mall, avem sentimentul unui Top 10 Best Cars si probabil ca posesorii lor vor incerca sa ia masa la Promenada, isi vor duce rufele la spalat acolo, isi vor cumpara de la Billa 2-3 fructe, vor lancezi la un capucino si vor ‘rezolva’ rapid cateva cadouri pentru copii, prieteni si iubite.