JPB Tabac Shop

AFI Brașov

În universul tutunului și al băuturilor fine, noul JPB Tabac Shop din AFI Brașov este o destinație de neegalat pentru cei care caută cele mai rafinate gusturi și experiențe. Cu o prezență pe piața din România încă din anul 1994, JPB Tabac Shop s-a dedicat satisfacerii celor mai exigente preferințe în materie de tutun și băuturi fine.

Magazinele JPB Tabac Shop fac parte dintr-un lanț de magazine în continuă expansiune în România, specializate în produse pentru fumători cât și o selecție de băuturi alcoolice care vin în completarea acestora. Produsele JPB sunt selecționate cu grijă pentru a satisface și cele mai rafinate gusturi ale fumătorilor.

Pasionații de tutun și băuturi calitative au educația de a distinge între uz și abuz. Rețeaua de magazine JPB Tabac Shop se adresează unui public cunoscător, pasionat, fiind dotate cu humidoare și având un aspect comercial care se armonizează 100% cu profilul consumatorului și al brandurilor pe care le comercializează, fie că este vorba de firme cu tradiție în țigările de foi, tutun de pipă sau scotch.

Co-autori și colaboratori