Dockyard

AFI Cotroceni București

Dockyard din AFI Cotroceni București se numără printre cele mai recente deschideri ale lanțului de magazine Dockyard, brand cu o varietate de obiecte vestimentare atât pentru bărbați, femei cât și copii.

În magazinele Dockyard se găsesc mărcile preferate ale iubitorilor de activități sportive – cei care abordeaza stilul de viață asociat cu sporturile de zăpadă, acvatice și de vânt.

Magazinele Dockyard din România găzduiesc mărci precum Columbia, recunoscută pentru inovații și produse confortabile, O’Neill, cu colecții populare, colorate, pentru un stil sportiv, activ și de stradă, neconvenționalul Desigual, Helly Hansen, cu stilul scandinav, TBS, care oferă adevărata senzație de navigație, Dockers, care creează modă masculină pentru fiecare zi, îmbrăcămintea modernă Fundango, cu origini în boardsports ș.a.m.d.

Provocările

  • Centrele comerciale din România ajung să împlinească rând pe rând vârste considerabile, iar intervențiile repetate fie pentru extindere, fie pentru înlocuirea unora dintre retailerii găzduiți își pune amprenta asupra instalațiilor și a elementelor de construcție. În acest sens, orice perete desființat sau adăugat, orice rost de dilatare și orice detector de fum poate genera obstacole pentru care sunt necesare eforturi logistice, energie și sume adiționale.

Co-autori și colaboratori