Magazinele ANAF, concurenta ideala pentru comercianti

Sunt absolut convins ca marfa confiscata, marfa pe care o gasesti in noile magazine ANAF, este de ‘cea mai buna calitate’ si ca cei de la care a fost confiscata stau acum la rand sa si-o re-cumpere. Atat de mici sunt preturile?!…

M-a socat stirea de astazi dimineata care arata, FRATEEEEE, cozi ca la Sfintele Moaste in fata magazinilor ANAF. Cat or fi costand blugii sau ugege-urile in aceste magazine? Cum o fi aratand cabina lor de proba si ce indice de redare a culorii are lumina? O fi cu halogenuri metalice sau cu descarcare in vapori de sodiu?

Imi imaginez cum STATUL ROMAN, incurajand economia si micii intreprinzatori, au determinat pe cate unii sa recurga la metode ilegale de practica a negotului (vanzare fara bon fiscal, angajati fara carte de munca, neplata darilor catre fisc etc etc). Apoi, au venit peste ei si i-au lasat fara marfa. Marfa pe care o iau acum si o vand in magazinele ANAF, castigand simpatia muritorilor de rand care nu au reusit si ei sa-si cumpere macar un tricou cu LADY GAGA.

Asta nu inseamna ca pagubitii, adica cei carora li s-a confiscat marfa nu sunt si ei la randul lor ‘baieti buni’… Mi-e atat de greu sa ma decid cine fura mai tare in tara asta incat mai bine ne-am autodenunta cu totii, pana nu e prea tarziu.