Jurnal de santier – au mai ramas 41 de zile si de nopti

Buna seara draga ‘Jurnalule’,

asa cum ai putut constata, zilele curg cu folos pentru Autograf, noul frate al tanarului Autograf din AFI Pallace Cotroceni si pentru geamanul sau din Promenada, pana la acarui nastere (delivery) mai sunt doar 41 de zile.

 

 

Vitrina este in lucru la firma TRARION Serv, lampile ZUMTOBEL sunt comandate deja, in urma cu 4 saptamani, echipa de constructori este pe drum dinspre Cluj spre a se intalni la AFI Ploiesti si Promenada Mall, cu cei care deja lucreaza la Douglas.

Instalatia electrica a fost deja executata de Dotel (sic!), urmand a se finaliza dupa inserarea mobilierului si a pardoselii. Marfa noastra este deja in depozit si se va aranja pe rafturi incepand cu cel tarziu 28 septembrie, spre a nu se prafui (prea mult, sper), pana la deschidere.

Interviurile pentru angajare s-au tinut in doua etape deja si documentele de angajare sunt in lucru. Punctul de lucru este in curs de finalizare si fiscalizare.

Pe canalele de comunicare media, anuntam cu minutiozitate zilele ramase pana la deschiderea scolii, incepand o campanie de comunicare inceputa de echipele dvs din Cotroceni. Chiar acest mail este un comunicat de presa, sub forma de jurnal on-line si va deveni parte din proiecturl de retail concept denumit PERFORMANCE.

Am facut si voi mai aloca timp pentru vizite in santiere, in mod regulat cat si consultanta on-line, cum este cazul de fata. Sper ca forma inedita in care va transmit aceste informatii sa va transmita si dvs. din intensitatea cu care ardem la propriu fiecare calorie intre AFI Pallace Cotroceni si Promenada Floreasca Mall, unde lucrurile par sa stea un picut mai lejer, din punctul unor constructori de vedere.
Cred ca imaginile atasate vor fi suficient de graitoare, ca va vor aduce pe fata zambetele si destindrea necesare inceperii unei zile de lucru intr-un mood bun.

Cele citite sunt parte dintr-un proiect de arhitect, numit PERFORMANCE, si care va fi publicat si pe blogul meu, cu acordul dvs. (sper ca nu si tacit).

Sa ploua cu bine la toamna!

MATIUS

M. Ichim architect at MATIUS 0745512388