Ioana Ciolacu sau despre modestie și liniște nespecifică

Într-o grădină frumoasă, unde se fuma și țigară electronică și țigară normală, plină de reclame la IQOS, cu domnișoare care întrebau din 5 în 5 minute: „Fumați? Sunteți fumător?” ne-am întâlnit, ca între prieteni, dar cu o ocazie deosebită cu Ioana Ciolacu. A fost evenimentul de lansare al noului ei showroom, într-un mediu plin de tineri dar și de personalități alături de care am servit un pahar cu șampanie, o înghețată și cu care ne-am simțit foarte bine într-o seară caldă de iulie.

Maurice Munteanu, Ina, Ovidiu Buta sau Andreea Esca împreună cu mulți alții au fost prezenți ca susținători ai Ioanei dar mai ales ca dovadă de susținere a specialiștilor români care își doresc și luptă pentru recunoaștere națională și internațională. Astfel, evenimentul poate fi ușor considerat drept un barometru social, iar Ioana merită toate aprecierile și susținerea noastră.

Ne-am bucurat să vedem încă o dată că prietena noastră a reușit dar mai ales că prin lansarea aceasta, Ioana a re-confirmat potențialul creativ imens al Moldovei. Ea ne-a arătat că arhitectura este domeniul care îți permite să migrezi către oricare din zonele sale conexe: management, domeniul tehnic și/sau creativ. Ioana este de altfel, cel mai bun exemplu pentru tânăra generație. De o modestie uneori parcă ieșită din comun, printre proiectele de design vestimentar Ioana reușește să fie activă și în alte domenii. În toamnă va juriza împreună cu alți specialiști, proiectele înscrise la East Academy Awards 2017 – primul concurs de design pentru advertising din România. Recomandăm în acest sens, tuturor tinerilor creativi, să intre în competiție. Pe lângă recunoașterea primită din partea unui juriu de prestigiu, mai sunt în joc premii de mii de euro puse la dispoziție de APIIP – Asociația Profesioniștilor din Industria de Publicitate din România.

Și dacă tot suntem la capitolul concursuri, amintim și faptul că la finalul acestui an, Ioana Ciolacu va decide care sunt cele mai reușite proiecte de arhitectură din spațiul construit autohton, ca membru în juriul RBA – Romanian Building Awards.