Hello, Hello Kitty!

Salutul roz isi face auzita vocea in AFI Pallace Cotroceni, pentru prima data in Romania, sub brandul SANRIO Japonia. Inainte de a deschide acest prim magazin din reteaua pe care cei doi parteneri Razvan si Traian, urmeaza sa o dezvolte in Romania, pagina de facebook, mykitty.ro, numara aproape 17….000 de fani!

Dupa aproape 3 saptamani de la primirea temei de proiectare, noul proiect semnat MATIUS, a fost inaugurat astazi 12 martie la orele 18.00 in prezenta reprezentantilor AFI Pallace Cotroceni (Oana Vajaiala – Leasing Manager, Anto Bacria – Head of Management Office, Alina Draghici – arhitect, Israel Visel -Manager General) , a prietenilor din on line, a apropiatilor si a majoritatii colaboratorilor care si-au adus aportul la aceasta frumoasa performanta.

Fetite, preadolescente, tinere mamici sau proaspete bunici s-au bucurat de surprizele aduse astazi de personajul irezistibil, creat in 17 august 1974 de catre un designer japonez, pe numele sau Ikuko Shimizu. De la primul produs (o poşetă din vinil) s-a ajuns la un numar de 50.000 de repere diferite, generand un tsunamy in lumea retailului mondial: papetarie, produse de ingrijire, ustensile de gatit, podoabe, imbracaminte etc. etc.

Ispita este mare si cel mai bine este sa-i cedezi, altfel n-ai cum s-o scoti la capat: rozul copilariei iti zambeste din fiecare floricica, fluture, inimioara sau bijuterie. Personajul Kitty si sora ei geamana Mimmy, prietenele si prietenii lor, (de pilda motanelul Daniel Starr) transmit un aer de puritate si fericire, asa cum comunica de cateva decenii bune Sanrio ”Un cadou mic poate să aducă un zâmbet mare pe faţa oricui, indiferent de vârstă.