Autografe de maestri, in Palace Cotroceni

Se deschide AUTOGRAF, in cel mai mare mall din ROMANIA, AFI Palace Cotroceni. Autograf este primul magazin din ROMANIA dedicat exclusiv vanzarii obiectelor de pe si din jurul biroului tau: hartie de scris si de tiparit, markere de dat autografe pe tricouri, tot soiul de caiete si agendute, creioane sofisticate, dosare cu memorie USB, tot ce nu ti-ai putea imagina ca exista mai bun pe lume, pentru a-ti face viata la birou o adevarata placere.

Un magazin dedicat in aceeasi masura tuturor celor care lucram intr-un spatiu in care: scriem, desenam, ne verificam in tihna corespondenta electronica, facem comenzi, incheiem contracte, ne invitam partenerii la negocieri, prezentam solutii catre clienti si tot asa.

Ati constatat desigur ca desi in esenta aceleasi, nevoile omului recent sunt usor diferite de cele considerate OFFICE STANDARD. Acest standard caracterizat de sobrietate, absenta eului nostru ca indivizi creativi si inteligenti, un gri office sau un albastru office care nu mai spun nimanui nimic. Este aproape firesc obligatoriu ca si uneltele cu care omul recent de birou ara, seamana, cultiva si depoziteaza marunta si pretioasa suprafata a biroului propriu, sa isi pune amprenta pe rezultatele intregii echipe.

Un spatiu calm, unde fluturii, ca si clientii, sunt atrasi de o lumina vie, corecta, protectoare. Un spatiu organizat aproape simetric printr-un mobilier alb cu pete de galben, executat cu mare arta de ATVANGARDE, pentru oameni dezinhibati si creativi, pregatiti sa revolutioneze felul in care petrec uneori aproape 80 la suta din perioada activa a vietii lor.

In Autograf echipa noastra a desenat doua locuri unde sa stai si sa testezi tot ce este in magazin, si a participat la instruirea personalului ce te va consilia in alegerea solutiilor de amenajare a mesei biroului tau, fie ca este corporate fie ca este coltul linistit de-acasa. Impreuna cu MATIUS s-au mercantizat produsele pe raft, s-au regiza perfect orele de munca, pentru a le face sa para o joaca. De ce sa ne plangem de viata de birocrati cand este atat de usor sa luam decizii simple?

Un flag ship store, al carui nume a fost inspirata gaselnita a lui George Nisioiu si a echipei InnerPride din Iasi. ,Autograf’ este in egala masura sonor, vizual / grafic si descriptiv. Stiu ca numele meu, scris de mana mea, devine semnatura deci AUTOGRAF, adica asa cum si tu te scrii daca analizam semantic cele doua cuvinte din componenta denumirii magazinului AUTO (tu pe tine te) + GRAPHEI (a scrie). George a fost cel care a explorat, a rafinat si a coordonat tot universul BRAND IDENTITY, impreuna cu MARIUS AVRAM (proprietarul afacerii cat si a unui grup de firme dintre care cel mai cunoscut este Vector International, unul dintre leader-ii pietei de stationary din Romania).

Le multumesc in numele biroului MATIUS :

+ S.C. Vector International S.R.L., d-lui Marius AVRAM – un client inspirat, extrem de exigent si de rabdator in acelasi timp

+ d-lui Adrian Banuta, store manager, cel care m-a gasit pe net si a fost mereu langa mine si de proiect in realizarea extrem de laborioasa si pe alocuri buruienoasa, nedestelenibila a acestuia

+ Zumtobel Romania – d-nei Nicoleta TUTOVEANU pentru solutii si implicare personala de la primul telefon pana la livrarea pe santier si consilierea cu seful electricienilor

+ Philips Romania – d-nei Elena JAJA si d-lui Eduard AMUZA pentru furnizarea bulbilor cu LED

+Domnului Vlaicu pentru minutia cu care a cablat si instalat tot ce tine de curenti slabi si de forta

+ Echipei HI-MACS coordonate de omul de afaceri DRAGOS Ciobanu, detinatorul a mai multe afaceri in domeniul industriei de mobilier special, pentru eforturile supraomenesti depuse (in special catre Fane)

+ Domnului George Nisioiu, creatorul de logo-uri de succes, omul care repet, a resuscitat echipa in nenumarate randuri perin entuziasmul, inteligenta si forta argumentatiilor

+Alinei si celor doi prunci ai nostri Teod’or Si Filip pentru ca ma suporta (traducere defectuoasa din engleza). Mi-a fost greu sa lipsesc de langa cei doi asociati (,6 si 2,6) care au devenit subit sefi ai timpului si resurselor mele ca individ si animal politic.

+ D-lui Costel Negoita (IPSAL), pentru instalarea Tarkett-ului pe o sapa turnata manual si cu mare chin doar in timpul noptii

+ Echipei Glass Expert pentru calitatea exceptionala a sticlei cat si pentru atenta consiliere a clientului in paralel cu proiectantul.

+ si… nu in ultimul rand lui Florin Ovidiu Cepoi, care a realizat compartimentarile si zugravelile si care va deveni cel mai bun client al Autografului, alaturi de voi sper!

Voi reveni -sper cat mai curand – si cu poze privind amenajarea si mai ales mercantizarea magazinului.

Sper ca acest proiect sa atraga mai solit atentia echipei Zeppelin si de ce nu, sa participe la Bienala de Arhitectura de la Bucuresti.

Cu bucurie dubla inclusa, va astept sa semnam cu totii cartea de oaspeti, incepand cu Miercuri 16 MAI 2012, orele 10.00, sau la mini-petrecerea ce se va tine in aceeasi zi dar la orele 18.00 si la care va asteptam ca si client si oaspete de seama.