Reynaers get together

La finalul lunii Noiembrie am răspuns cu drag invitației de a participa la un nou eveniment de networking pentru profesioniști, organizat de Reynaers România și găzduit de Alt Shift.

A fost seară degajată, o seară între colegi de breaslă. E plăcut să porți discuții, să schimbi păreri cu oameni care înțeleg despre ce vorbești, care împărtășesc viziuni noi și care le înțeleg pe ale tale. Mediul a fost mai mult decât potrivit unor astfel de discuții, iar pentru invitație trebuie să-i mulțumesc Ralucăi Martiș care are un background solid în materie de organizare de evenimente nișate, în special pentru arhitecți.

Mă întorc la evenimentul care a reușit să adune oameni din diferite domenii și care, prin produsele, serviciile sau ideile lor, livrează în primul rând calitate. E foarte interesant cum prin astfel de întâlniri informale poți nu doar să te perfecționezi dar să găsești soluțiile potrivite pentru proiectele tale. Am intrat în contact direct și furnizorii care-și cunosc foarte bine produsele și serviciile și care pot explica în detaliu cum tehnologia lor poate materializa idei, viziuni, schițe, proiecte.

Pentru cei care încă nu știu, Reynaers Aluminium este unul din liderii europeni specialiști în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante și parasolare. Înființată în anul 1965, în Belgia, compania are peste 1,500 de angajați în 37 de țări din întreaga lume. Dovedit a fi un partener de încredere pentru arhitecți și constructori, Reynaers Aluminium ne-a obișnuit deja cu soluții personalizate, aplicabile în toate toate sectoarele pieței de construcții – de la rezidențial și comercial până la industrial. Și asta pentru că sistemele puse la dispoziție îndeplinesc cele mai exigente cerințe legate de confort, siguranță, design arhitectural și eficiență energetică. Exact aceste lucruri ne fac să ne dorim mai mult de la Reynaers – implicarea în proiectul nostru de suflet: #BETTER.