Resurse media

Matius Ichim

Co-fondator Matius Studio & Prioretail

Matius Ichim este absolvent al Facultății de Arhitectură „G.M. Cantacuzino” din Iași (Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”). Și-a dedicat cei peste 20 de ani de carieră pasiunii pentru arhitectura de retail și studiului comerțului ca fenomen social. Împreună cu colegii și partenerii săi, a redesenat și remodelat an de an, un spectru amplu de spații destinate vânzării de bunuri materiale, livrării de servicii și schimburilor spirituale între oameni.

Cu fiecare proiect, cu fiecare profil de retailer, Matius și echipele sale de specialiști recreează regulile esențiale: definirea punctelor de interacțiune dintre client și spațiu, declinarea identitații vizuale a mărcii către spațiul de retail, identificarea elementelor ce crează memorabilitatea, gestionarea fluxului de clienți.

Recenta fuziune dintre realitatea brick and mortar și cea a realității virtuale și augmentate, a deschis o nouă cale pentru Matius și clienții vizionari din portofoliul său. Matius Ichim a devenit cunoscut în lumea retailul-ui ca arhitect specializat, co-fondator și managing partner al MATIUS Studio și al PRIORETAIL.ro, prima platformă de servicii și soluții destinate retailerilor din România.