Noriel MEGASTORE

Noriel MEGASTORE

leader național în retailul cu jucării și produse pentru copii, mămici și preșcolari

Noriel MegaStore sunt locații ancoră, cu suprafețe între 650 și 1.300 metri pătrați, dezvoltat asemenea unui frate mai mare al magazinelor Noriel Toys.

Spațiile ample transmit clienților siguranța că vor găsi cu certitudine produsele căutate, fie că este vorba despre îngrijirea bebelușilor, hrana și protective, îmbrăcăminte sau jucării.

În mixul de chiriași al unui centru commercial, Noriel Megastore este un reper pentru orice familie și un must have pentru orice dezvoltator de centre comerciale.

client

Intertoy Zone

durata realizării

8- 12 săptămâni

provocările

De departe, scalarea unui proiect Noriel Toys către un format Noriel MEGAStore a fost în sine o provocare majoră atât pentru retailer cât și pentru Studioul MATIUS.

O altă provocare majora a fost atașarea elementelor vizuale ale conceptului Noriel Bebe – creat de Corvin Studio, împreună cu echipa Noriel marketing în 2014 – la noul format de retail Noriel Megastore.

Provocările continuă și acum, în 2016, când brandul Noriel a fost preluat de un nou operator de retail, operator ce își propune extinderea rețelei și ajustarea formatelor locațiilor prin modificarea mobilierului și a sistemului de iluminat.

servicii oferite

proiectare de arhitectură și instalații

asistență de șantier

inovare

suprafață

650 – 1300 mp

data finalizării

Echipa Studioului MATIUS deseneaza începând cu 2015 proiectele Noriel MEGA Store, însă noul beneficiar nu a comunicat încă, un termen de finalizare a etapei de dezvoltare.

Pentru grupul Noriel, răbdarea, experiența și flexibilitatea echipei MATIUS, a însemnat succesul dezvoltării rapide a rețelei de magazine.

Cristian CONSTANTINESCU, general manager Noriel Toys