JPB Tabac Shop

Park Lake București

JPB Tabac Shop din ParkLake Shopping Center este o destinație de referință pentru iubitorii de tutun și băuturi fine din București.

Cu o prezență fermă pe piața românească încă din 1994, JPB Tabac Shop și-a câștigat reputația prin selecția atentă a produselor și prin serviciile de înaltă calitate oferite clienților.

Magazinele JPB Tabac Shop fac parte dintr-un lanț de magazine în continuă expansiune în România, specializate în produse pentru fumători cât și o selecție de băuturi alcoolice care vin în completarea acestora. Produsele JPB sunt selecționate cu grijă pentru a satisface și cele mai rafinate gusturi ale fumătorilor.

Pasionații de tutun și băuturi calitative au educația de a distinge între uz și abuz. Rețeaua de magazine JPB Tabac Shop se adresează unui public cunoscător, pasionat, fiind dotate cu humidoare și având un aspect comercial care se armonizează 100% cu profilul consumatorului și al brandurilor pe care le comercializează, fie că este vorba de firme cu tradiție în țigările de foi, tutun de pipă sau scotch.

Co-autori și colaboratori