Jolidon

2016_matius_proiecte_jolidon_front

European Fashion Lingerie

Fondat în 1993 la Cluj Napoca, România, Jolidon și-a câștigat poziția de lider incontestabil al pieței românești de lenjerie și costume de baie, devenind și unul din jucătorii importanți ai pieței internaționale.

Noul concept store (realizat de catre designerul Victor Chetrari) a fost creat astfel încât latura fashion a brandului Jolidon să fie mai bine pusă în valoare. La prima vedere pare un magazin tipic, însă cum pășești înăuntru este imposibil să nu remarci atenția oferită detaliilor și locurile speciale dedicate colecțiilor noi.

Spațiul creează senzația că te afli într-un dressing room în care toate categoriile de produse sunt puse în evidență astfel încât să te îndrume exact spre ceea ce îți dorești, într-o atmosferă fermecătoare.

client

Jolidon

durata realizării

3 săptămâni

provocările

Cele mai multe provocări au fost cele legate de armonizarea în planul tavanului a tuturor elementelor tehnice: grile de transfer, trape de vizitare a echipamentelor HVAC, corpuri de iluminat, sprinklere, detectori de fum, lămpi exit.

servicii oferite

consiliere de arhitectură

indigenizare

suprafață

50-70 mp

data finalizării

Colaborarea studioului MATIUS cu retailerul Jolidon, a început în 2007

Fiecare proiect în care lucrez cu MATIUS, este un schimb de idei pe care îl trăiesc la fel de intens ca în facultate, când la aceeași masă cu colegii mei de-atunci, descopeream soluții tehnice și ne bucuram de forța creației!

Victor Chetrari, Interior Designer Jolidon