Daca era usor facea toata lumea

Nu este usor sa faci un magazin, asa cum nu este usor sa treci strada. A traversa strada este un proces complex, destul de riscant din care nu rezulta bani de fiecare data. Astazi trebuia sa anuntam castigatorii concursului ANIMAX. Ei bine, prelungim termenul desemnarii acestuia. Beneficiarul cat si eu, am fost implicati in cel mai recent proiect ANIMAX (Galeria Carrefour Orhideea), proiect care a insemnat relocarea magazinului.

Ne-am fi dorit ca ideile concursului sa fie deja implementate in acest proiect, insa nu am reusit. Speram ca cei trei participanti ramasi in finala, ne pot acorda acest ragaz de inca 7-8 zile. Imi pare rau pentru aceasta amanare, dar sunt sigur ca ma pot baza pe intelegerea voastra.

Am inceput tot fara prea mare succes, sa transfer blogul de pe wordpress pe blog.matius.ro. Cred ca deja ai observat ca merge ca naiba. Sunt si cu un santier greu la mine acasa, lucru care imi rapeste placerea sa scriu la fel de des ca inainte. Voi reveni insa si vei vedea ca va fi bine. Pentru toata lumea.

Iata si cateva poze de ieri din cel mai recent magazin ANIMAX. Se poate observa ca insula are o forma mai curata si mai coerenta? Portalul verde inca nu e decorat. Eu militez pentru pisicutele care se joaca cu ghemul de ata, ideea Adelei si a lui Alexandru. Beneficiarul are insa si alte opinii, placandu-i idei de la Mihai Soltutz. Tu ce crezi?